Alarm

Niets is zo belangrijk als de veiligheid van uw camper en uw spullen in de camper. Wat wij gemerkt hebben is dat een Engelstalige sticker van een beveiligingsmerk met bijvoorbeeld de woorden “security” erop, al voor vele inbrekers aanleiding is om uw camper over te slaan. Dan hoeft u nog niet eens de apparatuur ingebouwd te hebben, de sticker is genoeg.

Wilt u toch het zekere voor het onzekere, dan zijn er diverse producten en technieken die u kunt inbouwen en toepassen om uw camper met een gerust hart achter te laten.

Een alarm is een van de meest veilige producten om uw camper te beveiligen. Een alarm met toegangsbeveiliging aan de buitenkant via sleepsleutel of code invoeren zijn de meest voorkomende vormen van alarmsystemen voor campers. In veel gevallen wordt het alarmsysteem mede voorzien van beveiliging tegen narcosegas en andere vormen van inbraak als u in uw camper ligt te slapen.

Daarnaast kunt u een BearLock laten inbouwen in de versnellingsbak, zodat er een sleutel nog is om de auto in zijn versnelling te kunnen zetten.

Kom voor meer informatie over het beveiligen van uw camper bij ons langs. We kunnen u precies uitleggen welke ervaring wij hebben met de producten, zodat we u van een goed advies kunnen voorzien en u met een gerust gevoel op vakantie kunt gaan.

Expres Camper- autotechniek

Bedrijfsweg 8C

1785 AK Den Helder

Tel. werkplaats:0223 66 11 06

Tel. verkoop:0223 66 11 66

Naar contactformulier