Satelliet

Een satelliet op uw camper betekent dat u kunt genieten van alle tv-zenders, op elke plek in de wereld. Om gebruik te kunnen maken van satellietontvangst zijn een schotel, een schotelhouder en een ontvanger nodig.

Bovenop het dak van uw camper kunt u de schotel met schotelhouder installeren, waarbij u tussen twee typen schotel kunt kiezen. De handmatige schotel, waarbij de prijs vaak tussen de € 500 en de € 1.000,- blijft. En de automatische schotel, waarbij de prijs vaak boven de € 2.000,- komt. Bij de handmatige schotel is het zelf zaak om het juiste satellietsignaal te vinden, bij de automatische schotel wordt dat voor u gedaan.

In Centraal-Europa is een schotel van 50cm doorsnee, voldoende voor een goed ontvangst. Gaat u de bergen in of richting het Noorden van Europa, adviseren wij een grotere schotel om het signaal voldoende te kunnen ontvangen.

In onze showroom kunnen wij u nog meer vertellen over de voor u meest geschikte satelliet. Maak daarom een afspraak met ons en we vertellen u graag alles!

Expres Camper- autotechniek

Bedrijfsweg 8C

1785 AK Den Helder

Tel. werkplaats:0223 66 11 06

Tel. verkoop:0223 66 11 66

Naar contactformulier