Zonnepanelen

De omstandigheden in Nederland zijn, in tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, zeker geschikt voor het gebruik van zonnestroom. Zonnepanelen produceren ook elektriciteit bij bewolkt weer en de hoeveelheid zonne-energie die u ontvangt op het dak van uw camper is voldoende voor al uw energieverbruik.

Zonnepanelen zijn nagenoeg onderhoudsvrij, hebben een lange levensduur (meer dan 20 jaar) en kunnen in het algemeen zonder problemen op uw huidige elektrische systeem aangesloten worden. De elektriciteit door zonnepanelen geproduceerd kan op verschillende manieren verwerkt worden. De zonnestroom kan aan het elektriciteitsnet gekoppeld worden of de zonnestroom wordt gebruikt om accu’s te laden, de zogenoemde “autonome zonne-energiesystemen”. Zonne-energie wordt dan als acculader wordt gebruikt op plaatsen waar geen stroom is.

Afhankelijk van de accugroep en de capaciteit van de zonnepanelen op uw camper kunt u apparatuur zoals verlichting, televisies, schotels, pompen, koelkast, enz. van stroom voorzien d.m.v. zonne-energie.

Komt u bij ons langs voor onze speciale aanbieding van zonnepanelen met regelaar en montage!

Expres Camper- autotechniek

Bedrijfsweg 8C

1785 AK Den Helder

Tel. werkplaats:0223 66 11 06

Tel. verkoop:0223 66 11 66

Naar contactformulier